Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Contessa βρίσκεται κοντά στην πόλη της Ζακύνθου!Το Αργάσι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου. Αποτελεί ένα ανεπτυγμένο τουριστικό θέρετρο, κυρίως για αυτούς που επιζητούν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.

Η θέση του Contessa είναι ιδιαίτερα προνομιακή αφού μπορείτε να βρεθείτε περπατώντας στη παραλία αλλά και στο κέντρο της περιοχής. Επίσης εύκολα μπορείτε να επισκεφθείτε όμορφα γειτονικά μέρη όπως οι περίφημες παραλίες του Βασιλικού αλλά και να εξερευνήσετε ολόκληρο το νησί.

Το Αργάσι διαθέτει μια πολύ όμορφη, αμμώδη παραλία, ιδανική για παιδιά με άνετη πρόσβαση αφού όλοι σχεδόν οι δρόμοι της περιοχής οδηγούν σε κάποιο κομμάτι της. Η παραλία διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση και πλήθος από θαλάσσια σπορ.

Από το Αργάσι υπάρχουν τακτά δρομολόγια με λεωφορείο προς την πόλη της Ζακύνθου, τις παραλίες και τις άλλες τουριστικές περιοχές του νησιού. Υπάρχουν επίσης πολλές εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, μηχανών και ποδηλάτων.

Η περιοχή διαθέτει πολλά εστιατόρια για φαγητό, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων από
από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Επίσης υπάρχουν γραφικά ταβερνάκια όπου μπορείτε να απολαύσετε τοπικά φαγητά σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Υπάρχουν επίσης πολλά bar και καφετέριες οπού μπορείτε να απολαύσετε εξωτικά cocktails, δυνατή μουσική, χαλαρή ή κοσμοπολίτική ατμόσφαιρα.

Στο κέντρο του Αργασίου μπορεί να βρει κανείς ανταλλακτήρια συναλλάγματος, αρτοποιεία, καταστήματα δώρων και αναμνηστικών και κοσμηματοπωλεία.

Το Contessa μπορεί να αποτελέσει το ορμητήριο σας για να ανακαλύψετε και να αγαπήσετε τις ομορφιές του νησιού.

 

Αποστάσεις

  • Παραλία 250 μέτρα.
  • Πόλη Ζακύνθου – Λιμάνι 3 χιλιόμετρα.
  • Κέντρο Αργασίου 100 μέτρα.
  • Στάση λεωφορείου και ταξί βρίσκεται στα 150 μέτρα.
  • Airport 5 km.